adatkezeles

A http://lyndastevens.com/ weboldal adatkezelési tájékoztatója. ( az üzemeltető/ adatkezelő adatai az impressum oldalunkon találhatók : http://lyndastevens.com/impressum/

A http://lyndastevens.com weboldal üzemeltetője személyes adatokat bizalmasan kezel, az adatok megőrzése érdekében megtesz minden az adattároláshoz, feldolgozáshoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő intézkedést.

Az oldal használói beleegyezést adnak a rájuk vonatkozó személyes adatok teljes körű, vagy egyes műveletekre kiterjedő kezeléséhez.

Az oldal használatával az oldal használói hozzájárulnak, hogy emailcímüket, telefonszámukat, nevüket a weblap üzemeltetője megőrizze.

Az oldal használójának az adatai addig találhatók meg a weblapon, amíg az oldal használója nem kéri a lakás eltávolítását a weboldalról.

A tárolt adatokat illetéktelen hozzáférés ellen szolgáltató jelszóval védi, biztonsági mentést készít.

Az oldal használói tájékoztatást kérhetnek személyes adatai kezeléséről, valamint kérhetik személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével, törlését emailcímünkön.

Az adatvédelmi tájékoztatónk jelen jognyilatkozatban nem részletezett vonatkozásaival kapcsolatos, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992-ik évi LXIII. törvény; illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001-ik évi CVIII. törvény rendelkezései érvényesek.

További kérdésekre e-mailben tudunk válaszolni, emailcímünk: poisonquill42 at hotmail dot com